HTML

a homoki bulihoz

2007.02.21. 18:06 | viccestrio | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Szabi vagyok, Mr. T. A vicces trió egyik tagja.

Eszembe jutott a homoki buliról, hogy sokszor többen voltak a mi kis, "nem hivatalos" megmozdulásunkon, mint az akkor rettentően menő főiskolás bulikban. Hát igen, akkor még még nem Báz és Mr. P. kezelte a zeneszerszámokat, és persze a buli legfőbb attrakciójaként: még nem én szedtem a belépőt :)

Visszakanyarodva a homoki partykhoz, az jutott eszembe, mikor marha sokan összegyűltünk és az az elvetemült ötletem támadt, hogy: gyerünk ki hógolyózni (mert tél volt, persze). Odakint viszont nagy volt a hideg, így senkinek nem volt sok kedve kimozdulni a jó meleg szobából (mert ugye kisgatyában lehetett rohangálni - muhaha), ezért kénytelen voltam egy lavórral a kezemben kimenni, és bizonyos mennyiségű havat bevinni a szobába... hát, hógolyóztunk, gondolhatjátok. (mondjuk a tulaj örült, mikor felmondtuk az albérletet) Aki még nem próbálta, ajánlom neki, mert melegben hógolyózni, az mágis csak olyan.

Írhatnék még itt KisKarcsiról, a homoki kocsmáról, Heluról, a csőtörésről, de majd apránként.

Jó, hogy csináltuk ezt, legalább nekünk jó. Ha másnak is tetszik, az meg szolgáljon épülésére, és persze örülünk neki. Persze.

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestrio.blog.hu/api/trackback/id/tr1838743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása