HTML

Első szösszenet

2007.02.21. 01:14 | viccestrio | Szólj hozzá!

Tehát akkor lássuk mire emlékszünk. Nem is tudom melyikkel kezdjem. Rengeteg van. Legyen egy korai. Első évesek voltunk, és egy sopron melletti kis faluban laktunk albérletben. Elég jó kis házibulikat csináltunk keddenként (már akkor is a kedd volt a menő) még a fősuli bejáratánál a faliujságra is kiraktuk, hogy: Kedden pizzasütés homokon!
Aki értette az eljött. Általában sokan értették. Nah. Az egyik ilyen téli buliban volt, hogy még délután csinálni akartunk egy hóembert, mert éppen elég nagy hó esett, de csak az alsó gombócig jutottunk, mert az marha nagyra gyúrtuk. Aztán otthagytuk, ahol már éppen nem bírtuk tovább görgetni, és bementünk melegedni. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve egyszer csak kitaláltuk, hogy mi lenne ha ketté pisálnánk ezt a gombócot. Persze senkinek se kellett kétszer elmondani. Volt ám jelentkező szép számmal. De senkinek sem sikerült kettéválasztani a mosntrumot. Már fel is adtuk az egészet, mikor egy kb 155-160 cm-es 2. éves csaj rohant be, akinek egyébként a dereka felé ért a gombóc magassága, s felkiáltott: gyertek ezt nézzétek! Nekem sikerült!
Kivonult a közönség, s láss csodát a gombóc 2 darabban volt. Azt, hogy hogyan csinálta, örök rejtély övezi.

Báz

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestrio.blog.hu/api/trackback/id/tr3838438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása