HTML

HÍREK

2007.03.11. 22:24 | viccestrio | Szólj hozzá!

KEDVES ÉS IGAZÁN MÉLYEN TISZTELT EMBEREK!

Mr. P. és jómagam voltunk olyan bátrak, hogy készítettünk egy előzetes tervet

2007. ÁPRILIS 24-RE

amely a következőképpen néz ki:

- 14.00-tól találkozó az alapbázison, az Y borozóban

- 15.30 és 16.00 között indulunk és megfürdetjük arcunkat a kora tavaszi, langymeleg soproni széllel, és "flangálunk" egyet a belvárosban, mint régen. Ez kb. 1 órát vesz igénybe.

- 17.00 körül (+/- fél óra) beülünk a CÉZÁR PINCE  nevű "műterembe", ki-ki a szokott helyére, a többit meg úgyis tudjátok:)

- 19.00 körül a KÉK GALAMB érintésével (ahol csak álló kört fogyasztunk) megközelítjük a csodálatos emlékek színhelyeként elhíresült FREE STYLE KLUBBOT, ÉS OTT KIFULLADÁSIG NYOMATJUK A JOBBNÁL JOBB ZENÉKRE.

- a buli után (mostani becslések alapján haknali 4 és 5 között) betérünk a Ko-ma, de inkább KÓMA borozóba, ahol benyomunk egy hurkát, egy fröccsöt, és ha kell uborka, akkor azt is.

Röviden így képzeltük. Báztól elnézést, hogy nem vontuk be a tervezésbe, de olyan hirtelen jött az ötlet... és ismerjük is egymást annyira, hogy Ő is biztos jóvá hagyja a programot.

Akinek csak ezután jött meg a keddve, hát hajrá!!!

                                                                                                                            szAbi

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestrio.blog.hu/api/trackback/id/tr5945510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása