HTML

Cézár

2007.02.27. 22:01 | viccestrio | Szólj hozzá!

A cézár pincében töltött időnkről külön blogot lehetne nyitni, de ki emlékszik már azokra! Minden esetre külön kis csücsköt jelent a szívünkben a hely és az ott töltött idő. Egy rövidet ami most eszembe jut.
Az egyik volt fesztiválra való 3 hetes felkészülési tréningen voltunk, mikor az egyik délben rettenetesen rosszul ébredetünk. Mindenki kész volt. Üldögéltünk a koleszban jajveszélkelve, mikor valaki feldobta, hogy igazából úgy inna egy sört. Ami először viccnek indult, a következő pillantaban véres valóssággá fajult. Igazi bajtársakhoz méltóan, szívünk egyszerre dobbant, léptünk egyszerre koppant, és már ott is ültönk a mi kis jól megszokott helyünkün a  cézár pincében... délután 2 órakor. Volt aki csak boltba készült, de gondolta, hogy egy fröccsre leugrik velünk. Csak egy korty mit árthat. Valami miatt a nagy híres magyar énekes Beri, neve sokszor ajkunkon találta magát, és kiabáltuk is boldog-boldogtalannak, hogy: Héj Beri! Hogy ezen mi volt annyira vicces, azt most így visszagondolva nem tudom, de akkoriban jópofának tünt. Gondoltuk mi. A pincér srácnak is igy kiáltottunk: Héj Beri! Mire az odajött a maga kis 160 centi magasságával, meg vagy 90 kilójával, és ellentmondást nem tűrő hangon megkérdezte: Azt mondtátok hogy veréb? -mire mi összeszartuk magunkat és ellenkeztünk, hogy: nem, nem! Erre ő: - Azt kérdeztem, hogy azt mondtátok, hogy veréb? - erre már totál pánik volt, és a nem kis társaság egyszerre mondta, hogy: nem, nem azt mondtuk! Erre ő: Jó. Akkor mit kértek?
Feleslege volt megkérdeznie, mert mivel mindíg mindenki ugynazt itta, s ő már ezt tudta fejből, ezért elég volt bólintanuk. Ez nem vicc. Ja, még egy srác a végén hozzátette, hogy: még egy kenőmájast is légyszíves. Nem téveddett, mindíg azt hozta amit kellett. Csodapincér volt.
Aztán egyszer csak - még ugyanazon eseménynél tartunk - odajött hozzaánk újból és így tett: - Hölgyeim és uraim. Gratulálni jöttem. Önök végigittak egy műszakot. Délután 2kor jöttem, most este 10 óra van, a műszakom vége, s egyben a záróra ideje.
Bammmmmmmm. Mint akit letaglóztak. S még csak akkor érkezett a fizetés ideje. Kivétel nélkül mindenki 5-6 ezer forintot fizetett. Kivéve a LeriFeri. Neki azt mondta a pincér, hogy: a  te számlád 3000.-Ft, Mire ő: Az sok! anyit nem fizetek! Erre a pincér: akkor 2500.-Ft. Erre Fecesz: Az is sok, annyit se fizetek!. Erre a pincér: Mmégis mennyit akarsz fizetni? Fecó: Egy ezrest! Pincér: jó akkor legyen ezer!
Azért a biztonság kedvéért még távozás után visszarohatunk a pulthoz egy egy sunyi áló körre, hogy bátrabban folytassuk az éjszakát. De erről, meg arról, hogy mi is az a sunyi álló kör, majd egy másik bejegyzésben.

Báz

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestrio.blog.hu/api/trackback/id/tr8441043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása